contact
China Inside

Engelse les geven

Wil je voor langere tijd naar China? wil je tijdens je verblijf intensief kennismaken met de Chinese manier van werken en ook nog geld verdienen? Werken als docent Engels is dan een uitstekende manier. Als docent geef je ong. 24-30 uur les per week, daarnaast heb je tijd om de lessen voor te bereiden en de omgeving te verkennen.

Je wil natuurlijk goed voorbereid aan de slag daarom hebben we samen met Joho een pakket samen gesteld dat je op weg helpt.

- Via Joho volg je de online Tefl-cursus (Teaching English as a Foreign Language). Je kan kiezen voor een cursus van 100 of 140 uur. Aansluitend volg je bij Joho in Den Haag een uitgebreid weekend over leg geven in het buitenland. Met deze cursus vergroot je je kansen op een leuke onderwijsbaan in China.

- Op basis van de Tefl-certificaat en je overige werkervaring introduceren we je bij Chinese scholen en organiseren we een telefonisch sollicitatiegesprek.

- Na een toezegging van de school kan je de reis naar China gaan voorbereiden. Uiteraard assisteren we je hierbij zoveel mogelijk oa. met de visum-aanvraag.

- Bij aankomst in Beijing, China, halen we je op van het vliegveld en zorgen voor de eerste drie nachten accommodatie. We begeleiden je ook tijdens de verdere sollicitatie-procedure.

Meer informatie over Joho en de Tefl-cursus vindt je op: www.lesgeveninhetbuitenland.nl

Startdata

Omdat de meeste scholen in september en in januari met een nieuw semester starten, is het aanbod van banen in deze periode het grootst. Buiten deze periode zijn er ook wel vacatures dus vraag naar de mogelijkheden. In de winter- en de zomervakantie worden er bovendien taalkampen georganiseerd waar ook docenten voor worden gevraagd.

Prijsinformatie

Het Joho & China Inside baangarantie pakket exclusief Tefl-cursus kost 325,- euro voor niet Joho-leden en 295,- euro voor Joho-leden.

© china-inside | Design: Beeldwerk | Implementation: SundayAfternoon