contact
China Inside

Tours & excursies in Beijing

Beleef Beijing!

Ons team van ervaren,  enthousiaste Nederlands- en Engelstalige gidsen, laten je graag de mooiste plekken van de Chinese hoofdstad zien. Alle gidsen hebben een diepgaande kennis van de Chinese cultuur en geschiedenis en maken zo de excursies tot een unieke ervaring.

Fietstours

Fietsen is de leukste manier om Beijing te ontdekken. De stad blijkt niet alleen groots en anoniem maar juist ook kleinschalig en heel intiem. Al fietsend ervaar je het dagelijks leven in de oude stadswijken van Beijing, de Hutongs. Bovendien is het een uitstekende fietsstad, met veel fietspaden. 

- 3 uur; route: hutongs & Plein van de Hemelse Vrede (start dagelijks om 09.30 en 13.30 uur)

- 6 uur; route; hutongs & Plein van de Hemels Vrede en CCTV- gebouw van de Nederlandse architect Rem Koolhaas (start dagelijks om 09.30 uur)

- 2,5 uur, Beijing by Night, route: hutongs, Plein van de Hemelse Vrede (18.00 uur)

Prijs vanaf 250 rmb per persoon.

Rondleidingen

Ga met ons meer naar een van de beroemde toeristische highlights. zoals de Verboden Stad, Tempel van de Hemel, Zomerpaleis en de Lama-tempel. 

Prijs vanaf 200 per persoon

Workshops

Wil je zelf actief bezig zijn, doe dan een workshop taichi of kalligrafie

Prijs: vanaf 150 rmb per persoon

Foodwalk

De Chinese keuken heeft veel te bieden. Tijdens deze foodwalk bezoeken we vier verschillende restaurantjes en kan je kennis maken met een grote variatie van Chinese gerechten. 

Chinese Muur

Als je in Beijing bent, mag een bezoek aan de Chinese Muur natuurlijk niet ontbreken. Wij zorgen voor een comfortabele auto met chauffeur die je naar de Chinese Muur brengt, welk deel van de Muur is in overleg, Mutianyu, Jinshanling etc. Je kan daar dan zelf een mooie wandeling maken.

Prijs vanaf 700 rmb per auto

Nog veel meer.....

Er is nog veel meer te doen in Beijing. stuur ons een e-mail en je krijgt van ons een uitgebreide lijst met prijzen. Veel prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte.

© china-inside | Design: Beeldwerk | Implementation: SundayAfternoon