Wat doet China Inside?

Raak thuis in de Chinese cultuur

China is dagelijks in het nieuws maar wat weten we nu van dit land? In de krant lezen we over de ontwikkelingen in het moderne China van vandaag, met media-giganten als Alibaba en hypermoderne steden als Shanghai en Shenzhen. China is ook het land van het oude keizerrijk, waarvan iconische gebouwen als de Chinese Muur en de Verboden Stad nog terug te vinden zijn in de Chinese hoofdstad, Beijing. Anderen denken bij China misschien aan groene rijstterrassen en theeplantages. Kortom China is veelzijdig en niet eenvoudig te vangen in een paar woorden.

China als inspiratiebron

Voor ons is China altijd een grote inspiratiebron: het land, de mensen, de geschiedenis en de cultuur. Sinds 2007 vertalen wij dit bij China Inside naar een uitgebreid aanbod van verschillende China- activiteiten in Nederland en China. In China werken we vooral vanuit de hoofdstad Beijing maar we reizen ook regelmatig naar andere steden en provincies.

Ervaar en ontdek de Chinese cultuur in Nederland en Beijing, China

Veel mensen kennen ons van onze tours in Beijing; rondleidingen in de Verboden Stad, Zomerpaleis, Tempel van de Hemel en natuurlijk de fietstochten door de hutongs, de stadswijken van het oude Peking.

Reizen naar China is gelukkig weer mogelijk. We nodigen u van harte uit om mee te gaan met onze rondleidingen en fietstochten in Beijing. Natuurlijk gaan we ook door met onze China Town food walks, theetours en lezingen in Nederland. Wij willen met onze activiteiten de vele gezichten van China laten zien en dat doen wij zowel online als offline. Deze combinatie zorgt ervoor dat we voor iedereen met interesse in China een passende China-activiteit hebben.

Nieuw in 2024

Nu China weer open is voor buitenlandse bezoekers, hebben we daar onze activiteiten weer opgepakt. De fietstours door de Hutongs in Beijing zijn het hele jaar door te boeken. Verder organiseren we in 2024 ook een tweetal groepsreizen naar de Chinese theegebieden. Voor meer informatie info@china-inside.com

 

Online presentaties

Online lezingen met een China-thema. Ons programma bestaat uit een mix van verschillende China-onderwerpen, over geschiedenis, kunst, cultuur, over het oude en over het nieuwe China.

Foodwalks in Chinatown

In de China Towns van Den Haag, Rotterdam en Amsterdam waan je je echt even in China. De China Towns in alle drie de steden hebben een eigen karakter, daarom is de foodwalk in geen enkele stad hetzelfde.

Contact en aanmelden

Ervaar en ontdek de Chinese cultuur in Nederland. Onze online lezingen en China Town foodwalks zijn voor iedereen die zich interesseert in de achtergronden van de Chinese cultuur.

beijing tours en excursies
chinese cultuur ervaren en ontdekken
foodwalk chinatown amsterdam
online presentaties chinese cultuur
leer de chinese cultuur kennen