contact
China Inside

Welkom bij China-Inside!

Beijing, de hoofdstad van China, is een dynamische stad met vele gezichten. Van traditioneel, klassiek tot hypermodern China heeft het allemaal. Wil je kennis maken met deze fascinerende stad en de boeiende Chinese cultuur? We helpen je graag op weg.

Iedereen met interesse voor China, de Chinese taal en cultuur kan terecht bij China Inside. We hebben een uitgebreid pakket leuke, actieve en bijzondere culturele activiteiten, onze fietstocht door de Hutongs mag je niet missen als je Beijing bezoekt!

Heb je wat meer tijd dan kun je bij ons Chinese taalles volgen. Een taal leren is de manier om een land en een cultuur echt te leren kennen. China-Inside biedt aan zowel beginners, als aan meer ervaren cursisten, de mogelijkheid om hun kennis van de Chinese taal te vergroten. Tijdens je verblijf bij ons in Beijing kan je dat wat je tijdens de lessen leert, meteen in praktijk brengen.

Ook werken we samen met verschillende sociale projecten waar je als vrijwilliger aan de slag kan. Als vrijwilliger lever je een waardevolle bijdrage aan de lokale gemeenschap!

Verder kun je bij ons terecht voor het boeken van accommodaties, we bieden hotelaccommodaties, apartementen en studio's tegen aantrekkelijke prijzen in de wijk Dongcheng, het culturele centrum van Beijing.

Zakelijke relaties kunnen wij assisteren bij het samenstellen en begeleiden van hun bezoek aan China, tolken bij zakelijke bezoeken of vertalingen verzorgen.

 

Ons motto is:    Cultural exchanges with China    

Kies een taal: Nederlands - English

China Inside en JoHo zijn al jaren partners. Als lid van JoHo krijg je bijvoorbeeld korting op de taallessen van China Inside.

JoHo heeft veel kennis van verzekeringen voor korter of langer verblijf in het buitenland. Mocht je hier meer over willen weten kom dan naar ons inloop-spreekuur, elke maand van 19.00-21.00 uur bij Bike Beijing, Beiheyan dajie 81.

Dit zijn de data: 27 april, 25 mei, 29 juni, 27 juli.

Je kan natuurlijk ook een afspraak maken.

Rondleiding Barbaren en wijsgeren. Het beeld van China in de Gouden Eeuw

Datum & tijd: 30 maart 10.00-12.00 uur.

Datum & tijd: 29 april, 10.00-12.00 uur

Locatie: Frans Halsmuseum, Haarlem.

 

 

Historizon organiseert op vrijdag 24 maart een dagexcursie naar de expositie Terracotta-leger in Luik. Gids voor die dag is Monique Groeneveld. Start is om 11.00 uur op het station van 's Hertogenbosch.  Aanmelden kan via inf@historizon.nl.

Excursions in Beijing is nu ook te vinden op tripadvisor. Ben je met ons op pad geweest en wil je deze ervaring delen, schrijf dan een review. We zijn te vinden op www.tripadvisor.com excursions in beijing, private tours - daytours.

 

 

 

 

China Inside in Nederland 2017

Samen met Inge Jansen van Mingbai bieden we ook in 2017 in de Joho-centers in Den Haag en Utrecht weer verschillende cursussen aan. 

JoHo Center Utrecht: 11, 18 & 25 maart, 10.30-12.30 uur; Chinese filosofie: Daoisme, Confucianisme, Boeddhisme

JoHo Center Den Haag: 1 & 8 april, 10.30-12.30 uur: China & de buurlanden

Prijs: 15 euro, per lezing, 3 euro korting voor JoHO-leden. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, stuur dan een e-mail naar info@china-inside.com.

© china-inside | Design: Beeldwerk | Implementation: SundayAfternoon