contact
China Inside

Groepscursus

De groepslessen Chinees zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag en vinden meestal plaats in de ochtend. Onze groepen zijn klein, met maximaal 8 - 10 cursisten. We bieden groepslessen aan op vier nivo's starters, beginners, intermediate en gevorderd. Heb je nog nooit Chinees geleerd dan ben je van harte welkom. Maar ook voor iedereen die al kennis heeft van de Chinese taal hebben wij passende lessen. Op de eerste lesdag doen we  een test op je nivo te bepalen en in overleg met jou en de docent bekijken we dan op welk nivo je het beste kan instromen.

Onze docenten zijn gespecialiseerd in les geven aan buitenlandse cursisten. We gebruiken interactieve, moderne lesmethode en praktische thema's tijdens de lessen. Je Chinees zal dan ook snel vooruit gaan.

Het standaard programma bestaat uit 4 lesuren per dag (20 lesuren per week). Zo heb je veel gelegenheid om in de week en in het weekend om workshops te volgen, deel te nemen aan ons cultureel programma of zelf de stad te gaan ontdekken.

Het intensieve programma is een uitbreiding op het standaard programma: je kan kiezen voor 25 of 30 lesuren per week.  Deze uitbreiding biedt de mogelijkheid tot extra verdieping van wat je in het standaard programma leert.

© china-inside | Design: Beeldwerk | Implementation: SundayAfternoon