contact
China Inside

Match with China

Om onze zakelijke klanten nog beter te kunnen bedienen zijn we een samenwerkingsverband gestart met de naam Match with China. Match with China bestaat uit Inge Jansen van Mingbai en Monique Groeneveld van China Inside.

Samen hebben we niet alleen veel kennis over en ervaring in het zaken doen in China, ook beschikken we over een groot netwerk van relaties in diverse economische sectoren. Meer informatie is te vinden op de website www.matchwithchina.com.

Business Services

Aan degene die zakelijke belangstelling voor China hebben, biedt  China Inside de volgende diensten:

Vertalingen

Van visite-kaartjes, tot brochures en websites. China Inside verzorgt vertalingen Eng-Chin, Chin-Eng en Ned-Chin, Chin-Ned. Alle documenten worden vertaald in samenwerking met een native-speaker.

Begeleiding van delegaties in China

Delegaties die China bezoeken willen de tijd die ze in China doorbrengen graag optimaal benutten. Monique Groeneveld van China Inside begeleidt al vele jaren Chinese delegaties in Europa en Europese delegaties in China. Met haar uitgebreide kennis van de Chinese taal en cultuur zorgt zij er niet alleen voor dat het bezoek op rolletjes loopt maar ook dat de deelnemers met een schat aan informatie over China cultureel en zakelijk weer naar huis keren.

 Cross cultural trainingen

Er wordt steeds meer samen gewerkt in internationale teams. Het is daarom belangrijk om kennis te hebben van elkaars cultuur. Meer kennis leidt tot meer wederzijds begrip.

China Inside verzorgt in China  verschillende trainingen cross cultural communication:

 'Working with Europeans'. Speciaal ontwikkeld voor Chinese medewerkers die veel samenwerken met Europese collega's.

'Managing your Chinese Office', voor wie in China werkt.

'Cross cultural communication for expat-spouses'

Neem voor meer informatie over onze training contact met ons op.

© china-inside | Design: Beeldwerk | Implementation: SundayAfternoon