contact
China Inside

excursies & workshops

Excursies

Interessante en verrassende excursies naar bekende en minder bekende plaatsen in en rond Beijing. Te boeken door individuele reizigers en groepen.

De excursies worden meestal begeleid door Nederlands-talige of Engelstalige gidsen die met passie en kennis praten over de stad en haar geschiedenis.

Bijvoorbeeld rondleidingen: Verboden Stad, Zomerpaleis, Lama-tempel, Tempel van de Hemel, 798 Art-district etc.

Fietsen of wandelen door de Hutongs

Tijdens een bezoek aan Beijing mag in elk geval een bezoek aan de hutongs (de oude stadswijken) niet ontbreken. Per fiets of wandelend is de beste manier om de stad te ontdekken. We hebben leuke routes die je een inkijkje geven in het dagelijks leven van de inwoners van Beijing.

Uiteraard is het mogelijk om op een dag verschillende excursies te combineren. Omdat de prijzen van de excursies afhankelijk zijn van het aantal deelnemers , is de prijs op aanvraag. Stuur een e-mail naar info@china-inside.com

Workshops

Zelf de handen uit de mouwen steken, tijdens een kalligrafie of taichi-workshop.

 Vraag een programmavoorstel aan op info@china-inside.com

Met de excursies van China-Inside kom je op bijzondere plekken die in de meeste reisprogramma's niet voorkomen.

Tenslotte hebben we ook veel informatie beschikbaar over bekende en mindere bekende uitstapjes in en rond Beijing die je zelf kan ondernemen en kennen we veel leuke bijzondere restaurantjes. 

Fietsen en wandelen

Beijing is bij uitstek een fietsstad, met mooie fietspaden. Op de fiets voel je je onderdeel van de stad. Je kan in korte tijd verschillende locaties bezoeken en onderweg makkelijk even afstappen om een foto te maken.

In al onze fietsroutes zijn de Hutongs een belangrijk onderdeel. De Hutongs zijn de oude volkswijken van Beijing. De meeste van deze hutongs dateren uit de Yuan- en de Ming-dynastie en liggen binnen de tweede ringweg. Al veel van deze wijken zijn verdwenen maar gelukkig zijn er nog genoeg over om door heen te fietsen.

Beijing fietstocht, halve dag of hele dag; zo krijg je een algemene indruk van Beijing en fiets je onder andere over het Tian anmen plein en door de Hutongs.

Ook bijzonder is Beijng by night. Veel plaatsen in Beijing zijn 's avonds mooi verlicht en we maken een tussenstop bij de nightmarket voor een lokale snack.

Wil je liever wandelen of zelf een fiets huren kan ook, fietshuur vanaf 5,00 euro per dag.

© china-inside | Design: Beeldwerk | Implementation: SundayAfternoon