contact
China Inside

Accommodatie

Alle accommodaties die je via China Inside kan boeken liggen in de wijk Dongcheng, ten noordoosten van de Verboden Stad, binnen de tweede ring. Zo zijn alle bezienswaardigheden en de leslocatie op loop of fiets-afstand.

Hotelaccommodatie (3 sterren)

Het Ping An Fu hotel, is tevens onze tijdelijke leslocatie en ligt vlakbij metrohalte Zhangzizhonglu, langs metrolijn 5.  Je beschikt dan over een twee-persoons kamer (die je alleen gebruikt) van 3 sterren niveau met eigen bad/douche/toilet. Het arrangement is inclusief Chinese stijl ontbijt. Op alle kamers is er internet-aansluiting (ongeveeer 45,00 euro per nacht).

Eenvoudig hutong hotel (2 sterren)

Een eenvoudiger alternatief is dit kleine hutong hotel dat zich in een leuke hutong op 10 minuten lopen van onze locatie bevindt. Dit is een eenvoudig, modern en schoon hotel met lokale charme. Je beschikt over een eigen douche en toilet, ook air-conditioning is aanwezig en een gratis internet-aansluiting op je kamer. Er is geen mogelijkheid voor ontbijt (ongeveer 28,00 euro per nacht)

Apartement

Als je minimaal twee maanden in Beijing verblijft, is het ook mogelijk om te kiezen voor een verblijf in een apartement.  

In een shared apartment beschik je over een kamer in een flat en deel je de keuken (koelkast) en sanitaire faciliteiten (wasmachine) met 2 of 3 andere mensen, vaak zijn dit ook buitenlanders die voor werk of studie in Beijing zijn. Alle apartementen beschikken over een internet-aansluiting

Prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid

Kamer in een shared apartment: vanaf 480,- euro per maand

Een apartement helemaal voor jezelf kan natuurlijk ook; prijzen vanaf 700,00 euro per maand

De bovenstaande prijzen zijn inclusief; gas, water, electriciteit, internetgebruik, gebruik beddegoed.

 Studio

Ook in de buurt van Metrostation Dongzhimen, aan de oostzijde van de tweede ringweg, hebben we mooie studio's beschikbaar. Elke studio heeft een eigen badkamer, een keukenblok, tweepersoons bed en een zitje. Natuurlijk is de studio voorzien van airconditioning, een televisietoestel en wifi.

Een tweepersoons studio is ongeveer 60,00 euro per nacht, een vierpersoons studio kost ongeveer 70,00 euro per nacht. Dit is inclusief gas, water, electriciteit, internet bovendien wordt de studio wekelijks schoon gemaakt.

De prijzen voor accommodaties zijn afhankelijk van beschikbaarheid en verschillen door het jaar.

 

 

© china-inside | Design: Beeldwerk | Implementation: SundayAfternoon